Наш сайт в процесі оновлення.
Перепрошуємо ☕ за можливі тимчасові незручності.

Магазин

Печі конвекційні

Фільтр

Скинути

Бренд

Країна виробник

Потужність, кВт

Напруга, В

Довжина, мм

Ширина, мм

Висота, мм

Температурний режим, °С

Вага (нетто), кг

Розміри дека

Гарантійний термін, міс

Джерело живлення

Підключення до водопроводу

Підключення до інтернету

Підключення до каналізації

Кількість рівнів

Термощуп

Тип мийки

Призначення печей

Стан

Вид обладнання

Фільтр

Ви обрали 21 товар

  • За замовчуванням
  • За популярністю
  • Від дешевого до дорогого
  • Від дорогого до дешевого
Fines Конвекційна піч  HTBM-60 D image
100-160
Fines Конвекційна піч HTBM-60 D
Fines Конвекційна піч HTB-10 image
100-303
Fines Конвекційна піч HTB-10
Fines Конвекційна піч FB10-S-Smart image
100-603
Fines Конвекційна піч FB10-S-Smart
Fines Конвекційна піч HTB-8 image
100-302
Fines Конвекційна піч HTB-8
Fines Конвекційна піч FB8-S-Smart image
100-602
Fines Конвекційна піч FB8-S-Smart
Fines Конвекційна піч FB5-S-Smart image
100-601
Fines Конвекційна піч FB5-S-Smart
Fines Конвекційна піч  HTBM-40 D image
100-161
Fines Конвекційна піч HTBM-40 D
Moretti Forni Піч конвекційна F100E image
0E050720
Moretti Forni Піч конвекційна F100E
Fines Конвекційна піч HTB-5 image
100-301
Fines Конвекційна піч HTB-5
MEC Конвекційна піч PE 43 E.1B image
PE43E.1B
MEC Конвекційна піч PE 43 E.1B
MEC Конвекційна піч PE 43 UE.1B image
PE43UE.1B
MEC Конвекційна піч PE 43 UE.1B
MEC Конвекційна піч PE 46 UE.1B image
PE46UE.1B
MEC Конвекційна піч PE 46 UE.1B

Новинки

Hamilton Beach Блендер HBН650-CE image
HBН650CE
Hamilton Beach Блендер HBН650-CE
Sirman Блендер Dragone VV image
65258102
Sirman Блендер Dragone VV
MAXIMA Машина для випікання тартів різних форм 09374300 image
09374300
MAXIMA Машина для випікання тартів різних форм 09374300
Meiko  Посудомийна машина M-iClean UL 500х600 image
Meiko Посудомийна машина M-iClean UL 500х600
Meiko  Посудомийна машина M-iClean UL bistro image
2000144
Meiko Посудомийна машина M-iClean UL bistro
Elframo Посудомийна машина CE 24F VE 9,8 кВт image
C5023010
Elframo Посудомийна машина CE 24F VE 9,8 кВт
Ugolini  Гранітор 2x15л image
GIANT
Ugolini Гранітор 2x15л
Lainox Засіб для очищення лужний 3в1 10 каністр по 10 кг DL010BT image
CR1676090
Lainox Засіб для очищення лужний 3в1 10 каністр по 10 кг DL010BT

Лідери продажів

Топ продаж
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1 image
CIE6100D
MyChef Пароконвекційна піч Cook iCook 6 GN 1/1
Топ продаж
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R image
43000R
Robot Coupe Термо-Кутер Robot Cook 43000R
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN image
TS2MSPTN
Samaref Холодильний стіл TS2 M SP TN
Топ продаж
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1 image
CB1ERRA.0017681
Rational Пароконвекційна піч iCombi Pro 6-1/1

Цікавить рішення під ключ?

Готові запропонувати індивідуальне комплексне рішення для вашої кухні HoReCa: від проєктування та підбору обладнання до повного сервісу. Сформуємо ідеальну пропозицію для вашого бізнесу.

Конвекційна піч – це ідеальне обладнання для випікання хлібобулочних та кондитерських виробів. Постійно циркулюючі потоки гарячого повітря забезпечують однакову температуру на кожному рівні і незмінно високу якість випічки. Тісто готового продукту стає особливо м'яким, а скоринка – рум'яною. Конвекційну піч можна використовувати і для приготування широкого спектру кулінарних страв із збереженням корисних речовин кожного продукту.


Різниця між пароконвектоматом і конвекційною піччю


Основною відмінністю конвекційної печі від пароконвектомату є відсутність системи автоматичного контролю вологості. Принцип роботи даного обладнання ґрунтується на примусовій циркуляції повітряних потоків. Наявність вбудованих вентиляторів з можливістю реверсивного обертання гарантує рівномірне розподілення гарячого повітря, забезпечуючи високу якість випічки на кожному рівні.


Особливості обладнання


Конвекційні печі мають багаторівневу робочу камеру для розміщення деко або гастроємностей стандарту GN. Така конструкція дозволяє одночасно готувати кілька страв із збереженням індивідуального аромату та смакових якостей кожного продукту. Безперечною перевагою є можливість приготування їжі з мінімальним використанням рослинної олії або взагалі без неї. Такий метод теплової обробки продуктів дозволяє зберегти корисні речовини та знизити калорійність готових страв.
Корпус та робоча камера конвекційних печей виготовляються з нержавіючої або пофарбованої сталі, матеріалів, що мають підвищену стійкість до механічних пошкоджень та перепадів температур. Внутрішні та зовнішні скла дверей виконані з жароміцного скла, а ручки завжди залишаються холодними завдяки якісній теплоізоляції та використанню термостійких матеріалів. Гумові ущільнювачі на дверцятах гарантують точне підтримання заданого температурного режиму та прискорений цикл випікання за мінімальних витрат енергоресурсів. Надійна та міцна конструкція дозволяє використовувати пристрої без перерв протягом усього дня.
Ще однією приємною особливістю конвекційних печей є простота та зручність у використанні. Вони оснащуються механічною, електромеханічною або електронною системою керування з можливістю точного регулювання температури. Останні можуть мати багато "інтелектуальних" функцій – вбудовану пам'ять із заводськими рецептами, можливість програмування власних рецептів приготування тощо. Деякі моделі додатково оснащені грилем для створення рум'яної скоринки на продуктах або функцією швидкого охолодження, що дозволяє різко знизити температуру в камері та рівномірно охолодити готову продукцію для її подальшого пакування.


Сфера застосування обладнання


Традиційно конвекційні печі використовуються для випікання хлібобулочних виробів у пекарнях та кондитерських. Завдяки величезним можливостям та максимально швидкому і якісному приготуванню ці пристрої знайшли широке застосування на професійних кухнях підприємств громадського харчування всіх типів.
Моделі місткістю від 2 до 6 дек рекомендуються для використання на кухнях закладів швидкого харчування, гастрономії та супермаркетів. Вони також підходять для невеликих кондитерських та пекарень для здійснення нескладних процесів випічки. Ключовими особливостями міні-печей є компактні розміри, універсальність використання та оптимальний час приготування продуктів.
Моделі місткістю від 6 до 18 листів ідеально підходять для оснащення професійних кухонь кафе та ресторанів, а також їдалень та супермаркетів. Вони мають достатню продуктивність та широкий набір функцій для задоволення запитів навіть найвибагливіших споживачів.
Багатофункціональні конвекційні печі місткістю від 20 листів розроблені спеціально для великих кондитерських та хлібопекарських виробництв, а також для гіпермаркетів із власною кухнею. Вони мають максимальну продуктивність і надають можливість одночасного приготування великих партій продуктів.


Догляд та обслуговування


Високопродуктивна конвекційна піч для пекарень, кондитерських та ресторанів потребує регулярного обслуговування, тому що вона постійно зазнає високих навантажень. При правильній експлуатації та своєчасному догляді конвектомат прослужить багато років.
Компанія SPROF надасть вам консультації та детальну інформацію щодо обслуговування та сервісу вашої конвекційної печі. Наші фахівці готові допомогти вам забезпечити оптимальну роботу вашого обладнання, щоб ви могли зосередитись на своїй справі. Звертайтеся до нас для отримання сервісного обслуговування та ремонту ресторанного обладнання.
Конвекційні печі є незамінним обладнанням для професійних кухонь, пекарень та кондитерських. Вони забезпечують рівномірне та швидке приготування їжі, що дозволяє досягти високої якості продукції та економити ресурси. Обирайте професійну конвекційну піч для випічки, щоб підвищити ефективність роботи вашого закладу.

🍪 Наш веб-сайт використовує файли cookies

Наш сайт використовує файли cookies. Продовжуючи користуватися сайтом, ми припускаємо, що ви даєте дозвіл на використання файлів cookie, як зазначено в нашій Політиці конфіденційності.

Зв'язатися з нами

Львів

Відділ продажу

+38 (097) 209 50 70

Відділ сервісу

+38 (067) 507 01 73

Київ

Відділ продажу

+38 (067) 137-75-53

Відділ сервісу

+38 (067) 551 43 84