Пароконвектомат Sapiens Boosted SAE061B дозволяє готувати різноманітні страви на підприємствах громадського харчування, виробництві, кафе та ресторанах. За малий проміжок часу пароконвектомат дозволяє готувати страви із значною економією коштів та часу.
Пароконвектомат використовує режими конвекції та пари для приготування їжі. Всі параметри процесу приготування задаються за допомогою електронної панелі керування.
Особливості моделі:
- тип: інжекторний;
- кількість рівнів: 6 GN-1/1 / 6 х 600×400 мм;
- температурний режим: від +30 до +300°С;
- відстань між рівнями: 70 мм;
- електронне керування;
- максимальне завантаження: 30 кг;
- підключення USB;
- мінімальна витрата води: 10 л/хв.
Режими приготування:
- автоматичний (95 програм приготування у пам'яті);
- програмований (можливість збереження в пам'яті 99 програм приготування з назвами та 9 циклами);
- ручне приготування з трьома режимами приготування з моментальним запуском:
- конвекція від 30 до 300°С,
- пар від 30°С до 130°С,
- комбінований режим конвекція + пар від 30°С до 300°С;
- швидкий вибір вибраних програм за допомогою функції Scroll & Push;
- Autoclima® - система автоматично підтримує ідеальний клімат у робочій камері;
- Fast-dry boosted® – автоматична система швидкого видалення вологи у робочій камері;
- система прямої подачі пари до робочої камери.
Ключові характеристики:
- літерно-цифровий світлодіодний дисплей високої чіткості HVS (High Visibility System) для відображення значень температури, функції autoclima, часу та температури у серцевині;
- кольоровий дисплей з діагоналлю 3,5 дюйма (ЖК - TFT) для відображення обраних програм, встановлених програм, вентиляції, автоматичного миття, меню, налаштувань;
- кнопки Scroller з функцією Scroll (прокручування) та Push (натискання) для підтвердження вибору;
- світлодіодні планки для відображення температури в камері, часу та встановленої температури у серцевині;
- ручне попереднє нагрівання;
- функція Cool Down для швидкого охолодження робочої камери за допомогою вентилятора робочої камери;
- автоматичний перезапуск приготування у разі вимкнення електроенергії;
- швидке охолодження з упорскуванням води у робочу камеру;
- ручний зволожувач повітря;
- звукова та візуальна сигналізація на різних етапах приготування;
- інтерфейс користувача з можливістю вибору до 29 мов;
- можливість у будь-який момент переглянути та змінити рецепт.
Системи контролю:
- автореверс вентилятора (автоматична зміна напрямку обертання вентилятора);
- автоматичне регулювання конденсації парів;
- легкий доступ до програмованих параметрів для того, щоб персоналізувати пароконвектомат через меню користувача;
- можливість вибрати будь-яку із 6 швидкостей вентилятора;
- контроль температури в серцевині продукту термощупом із 4 точками вимірювання;
- вбудований багатоточковий термощуп, 3 мм;
- usb-порт для скачування даних протоколів HACCP, оновлення ПЗ та скачування/завантаження програм приготування;
- можливість налаштування відключення пристрою після закінчення автоматичного циклу миття;
- сервісна програма налаштування функцій електронних плат;
- автодіагностика працездатності перед початком функціонування;
- світлодіодне освітлення робочої камери з низьким енергоспоживанням;
- Ecovapor - зниження споживання електроенергії та води;
- Intelligent Energy System – оптимізує та контролює подачу енергії, підтримуючи правильну температуру.
Конструктивні особливості:
- матеріал – нержавіюча сталь AISI 304;
- робоча камера із штампованої нержавіючої сталі 18/10 товщиною 1 мм;
- гладка робоча камера без швів;
- двері з подвійним загартованим склом, з вентиляцією, з повітряним прошарком та внутрішнім атермальним склом;
- внутрішнє скло, що відкривається, для простоти очищення між склом;
- двері робочої камери з ручним відчиненням, із закриттям натисканням, відчиняються вправо або вліво;
- регульовані петлі дверей для забезпечення ідеальної герметичності;
- захисна решітка вентилятора, що відкривається, для легкого очищення крильчатки вентилятора і поверхні за дефлектором;
- адаптивний ущільнювач дверей у формі ластівчиного хвоста;
- зливний колектор пари, що виводиться для камери з повітряним зазором;
- вбудований краплізбірник дверей для збору конденсату та подальшого виведення в дренаж апарату;
- лицьова панель, що швидко відкривається, для полегшення операцій з технічного обслуговування;
- два вхідні штуцери подачі пом'якшеної та холодної води;
- компактні безщіткові двигуни з магнітним приводом та екрануванням;
- твердотільні реле для оптимізації споживання електроенергії та модуляції потужності;
- нижній бічний протижировий фільтр з магнітним кріпленням для легкого очищення та обслуговування;
- система охолодження електронних плат із примусовою вентиляцією (із захисним фільтром);
- система нагрівання робочої камери за допомогою захищених електричних нагрівників.
Запобіжні пристрої:
- запобіжний обмежувач температури робочої камери;
- запобіжний пристрій для контролю перевищення та падіння тиску у варильній камері;
- запобіжне термореле двигуна;
- датчик відкриття/закриття дверцят з електронним керуванням;
- електронна система, що сигналізує про нестачу води;
- самодіагностика із відображенням несправностей;
- вентильована система охолодження компонентів електричного відсіку;
- вбудований гальмо двигуна вентилятора.
Очищення та обслуговування:
- VCS – vapor cleaning system. Нова автоматична система миття з випаровуванням миючого засобу в робочій камері;
- система видалення накипу Calout (запобігає утворенню та накопиченню накипу в парогенераторі);
- WMS - wash management system (система програм миття);
- EMA – easy mantenance access (легкий доступ для обслуговування апарату);
- 7 автоматичних програм миття (Ручне - Ополіскування - М'яке - Жорстке - Жорстке Плюс - Еко - Гриль.);
- ручна система миття з ручним душем;
- легке зовнішнє очищення (клас захисту IPX5).
Продуктивність:
Кількість страв: 30/80 порцій або 54/90 круасанів за цикл.
Опції (замовляються окремо):
- бойлер (OB101E);
- стенд для встановлення;
- витяжний ковпак;
- система оптимізації енергії SN;
- датчик-термощуп з голчастим сердечником Ø1 мм;
- нейтральна шафа з дверцятами;
- теплова шафа для витримки та повільного приготування.